Pélardon er særlig velsmagende om foråret, når græsset er grønt og sart, og om efteråret, når gederne gør sig til gode med eftergræsningen, der er fyldt med mildhed og duftnuancer (kastanje, nødder).
6 stk. Pélardon-ost
2 æg
50 g rasp
6 1/2 pærer i saft
1 Rougette-salat
2 skefulde honning fra Cevennerne
10 g sukker
3 skefulde vand
4 skefulde olivenolie
1 skefuld balsamico
Slå æggene ud og pisk dem.
Rul Pélardon-ostene i æg og derefter i rasp.
I en pande hældes 2 skefulde olivenolie, varm op og steg Pélardon-ostene i 30 sekunder på hver side.Sæt til side.
I en anden pande lægges sukker, vand og honning.Varm det op, til det karamelliserer og læg pærerne i og dæk dem med karamel.Sæt til side.
Tilbered Rougette-salaten og vask bladene godt.